Stuur een fake sms volledig anoniem

Met een fake sms kun je iemand flink voor de gek houden. Met onze dienst kost het je slechts € 1,00 of 1 accountcredit om je volledig anonieme fake sms te verzenden. Onze sms dienst zorgt ervoor dat je volledig anoniem bent en volledige vrijheid hebt om te sturen wat je maar wilt. Met het versturen van een nep SMS zit je niet vast aan een duur abonnement of andere onzin. Wil je meerdere anonieme sms'jes verzenden en goedkoper sms'en? Maak dan snel en gemakkelijk een aan.

0/1280 tekens
We gebruiken je gegevens alleen om de SMS te verzenden, deze worden daarna direct vernietigd. Zo kunnen we jouw anonimiteit waarborgen.
23:20
68%
Anoniem
Hoi! Dit is een fop sms die komt van een geheime afzender.

Volledig anoniem

Sms status check

Beveiligde betaling

Alle fake sms'jes per categorie

DubbelzinnigRekeningenAbonnementenBestellingBrutaal

Wat smsjes in de categorie dubbelzinnig

Keihard pompen in je gaatje

Ik prik je in je gaatje en begin keihard te pompen. Na verloop van tijd ga ik ook hijgen en dan zit je eindelijk weer vol. Gelukkig, nu kan ik weer fietsen

Smaakt goed, zo'n lange vinger

Ik lik je lekker af met mijn lippen en proef je. Je bent lekker zoet en hebt precies de goede lengte om mijn mondje te vullen… Smaakt goed, zo'n lange vinger

Lekker hé? Zo'n heet bad!

Heel erg langzaam glij ik cm voor cm steeds dieper in je. Je bent toch zo heet en lekker nat, ik verlang naar je diepte. Lekker hé? Zo'n heet bad!

Gedroomd over jou

Vannacht heb ik gedroomd over je. Je was lekker bruin en kon erg goed zwemmen. Maar toen ik achterom keek heb ik besloten je toch maar door te spoelen.

Paste niet op het scherm

Ik wilde je net iets heel erg moois, gevoelig, liefs, erotisch en gezelligs sms'en. Jammer genoeg paste ik niet op het scherm, dus toch maar niet gedaan.

Waar was je dan? Klote pyjama!

Gisterenavond was ik nog opzoek naar jou. Ik wilde je lekker voelen over mijn lichaam, maar ik ben denk ik in slaap gevallen. Waar was je dan? Klote pyjama!

Genoeg over mezelf

Een heerlijk lichaam, prachtige ogen, geweldige zoener, uitmuntend karakter en ook nog eens goed in bed. Genoeg over mezelf, hoe gaat het met jou?

40 dagen zonder seks

Het is bekend geworden dat Joran mee wil doen aan het programma 40 dagen zonder seks. Hij denkt dat het gaat lukken. Zijn medegevangenen denken van niet...

Wat weeg jij momenteel?

Kan jij me snel doorgeven wat jij momenteel weegt. Want ik zag net een bord dat je bij de Boerenbond voor 72 cent per kilo eikels kan inleveren.