Probeer onze nieuwe flash sms dienst

Wist je dat er zoiets bestaat als een anonieme flash sms? Het is als een ninja-bericht dat rechtstreeks op het startscherm van de mobiele telefoon verschijnt. Geen inbox, geen notificatie, het is er gewoon ineens, en het verdwijnt zodra je het bericht sluit of naar een ander scherm gaat. Een flash sms is handig voor het sturen van urgente meldingen. Dus als je ooit je vriend wilt waarschuwen voor een noodgeval of hem/haar wat geheime informatie wilt sturen zonder dat het op de telefoon blijft staan, dan is een flash sms de perfecte oplossing. En het beste van alles is dat je geen ninja-skills nodig hebt om flash sms te gebruiken. Het is net zo eenvoudig als het versturen van een normaal anoniem sms'je.

0/156 tekens
We gebruiken je gegevens alleen om de SMS te verzenden, deze worden daarna direct vernietigd. Zo kunnen we jouw anonimiteit waarborgen.
00:51
68%
Anoniem
SMS berichtHallo daar! Dit is een sms bericht van een anonieme afzender.
Afwijzen

Volledig anoniem

Sms status check

Beveiligde betaling

Onderstaande wat voorbeeld flash sms'jes

SchoolWaarschuwingBestellingAbonnementenVerwarring

Wat smsjes in de categorie school

Gekozen als klassen voorzitter

De klas heeft op jou gestemd. Jij wordt klassen voorzitter. Niet vanwege jou, maar niemand anders wil iedere dag tot 5 uur op school blijven om te vergaderen

De eerste 2 uur vrij

Hey man, ik zag op het rooster van vandaag dat we de eerste 2 uur vrij hebben. Ik ga dus lekker uitslapen en ik neem aan dat jij dat ook doet.

De toets is verzet

De toets voor morgen is verzet naar volgende week. Je hoeft je er dus niet druk om te maken, kunnen we lekker volgende week pas gaan leren.

Alle lessen vervallen

Heb je het al gehoord? Alle lessen op school zijn vervallen door één of andere staking onder de leraren. Zullen we anders wat leuks gaan doen of zo?

Cijfers even opgezocht

Heb net onze cijfers even opgezocht op de website van school. Jammer genoeg is het niet zo goed, je hebt een 3… volgende keer beter!

Maand geschorst van school

Hey mam, ik ben een maand geschorst van school, voor eigenlijk helemaal niks. Denk dus dat je beter even kan gaan praten met mijn mentor.

Lekker tongen in de pauze?

Hey hey, als het straks pauze is zullen we dan achter de school even lekker tongen? Heb ik zomaar zin in om dat met jou te doen.

Je zou me toch ophalen?

Hoi ma. Ik sta nu al tien minuten te wachten. Jij zou me toch ophalen en je wist toch dat ik twee uur eerder klaar was? Dat heb ik gisterenavond nog verteld.

Excuses voor zaterdagnacht

Lieve ouders. Mijn excuses voor zaterdagnacht. Ik dacht nog in het café te zijn. Zag de wasbak aan voor WC, vader voor portier en jou voor barvrouw.