Online een anonieme sms versturen

Wil jij graag iemand verrassen met een anonieme sms? Dat kan! En raad eens? Je bent op de juiste plek beland. Door gebruik te maken van onze superhandige sms-dienst is het verzenden van anonieme berichtjes een fluitje van een cent. Vul simpelweg het formulier hieronder in met alle nodige gegevens, reken af en wij zorgen ervoor dat je prive sms berichtje veilig en anoniem wordt verzonden.

0/1280 tekens
We gebruiken je gegevens alleen om de SMS te verzenden, deze worden daarna direct vernietigd. Zo kunnen we jouw anonimiteit waarborgen.
21:10
68%
Anoniem
Hoi! Dit is een fop sms die komt van een geheime afzender.

Volledig anoniem

Sms status check

Beveiligde betaling

Hoe kan jij een anoniem een sms sturen?

We hebben nog meer informatie over onze anonieme sms-dienst die je vast leuk zult vinden. Je hebt bij ons alleen het telefoonnummer nodig van de persoon die je een nep sms wilt sturen. Voer het nummer in bij 'ontvanger' en zorg ervoor dat de sms op de juiste plek aankomt. Maar let op, controleer altijd goed of het nummer klopt voordat je op 'verstuur' klikt. Bij 'afzender' kun je een nummer of woord naar keuze invullen. Het maximaal aantal tekens dat je kunt gebruiken voor de afzender is 11. Wil je de ontvanger helemaal in de maling nemen? Kies dan een grappige afzender, en ja, ook cijfers zijn toegestaan. Hou er echter wel rekening mee dat sommige woorden niet zijn toegestaan als afzender, zoals bijvoorbeeld een bank naam.

En dan de tekst van de anonieme sms, datgene waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Je kunt natuurlijk zelf iets typen, maar je kunt ook kiezen uit een van onze voorgeschreven sms grappen en deze aanpassen naar jouw smaak, dat maakt het ook wel gelijk een stuk gemakkelijker. Het maximaal aantal tekens per prive sms is 160, dus met een totaal van 1280 tekens kun je 8 sms'jes tegelijk versturen. Genoeg ruimte voor een flinke dosis humor.

Wil je het prive bericht direct verzenden of juist op een later moment? Geen probleem, je kunt zelfs tot 3 jaar vooruit plannen. Ons systeem zorgt ervoor dat de anonieme sms op de door jou gekozen datum en tijd wordt verstuurd. Zo kun jij ook op afstand grapjes blijven maken.

Wees zo creatief mogelijk bij het kiezen van een afzender. Kies een grappige afzender om de ontvanger helemaal in de maling te nemen. Maar vergeet niet dat sommige woorden niet zijn toegestaan als afzender, zoals bijvoorbeeld de naam van een bank.

Alle berichten die je verstuur zijn anoniem

En dan misschien nog wel de belangrijkste vraag: ben je echt volledig anoniem bij ons? Jazeker! Wij hebben ons hele systeem zelf ontwikkeld en daarbij goed nagedacht over de anonimiteit van onze gebruikers. We bewaren bepaalde gegevens tijdelijk, tot de sms is verzonden, en daarna worden alle sms betaal en gegevens permanent vernietigd met een speciale methode. Zo kunnen de gegevens nooit meer worden teruggehaald.

Ook gebruiken we alleen onze eigen aangepaste meetsoftware op onze website, waardoor bepaalde gegevens simpelweg nooit worden opgeslagen. En daarbij we hebben een beveiligde HTTPS verbinding voor alle formulieren. Zo kun jij met een gerust hart de meest hilarische fake sms'jes verzenden zonder je zorgen te hoeven maken over je anonimiteit, dat is namelijk iets dat wij volledig voor je zullen regelen.

Vergeet niet dat het verzenden van anonieme nep sms'jes een vorm van pesten kan zijn en dat het belangrijk is om respectvol te blijven. Zorg ervoor dat de grap niet ten koste gaat van de gevoelens van anderen en hou het daarmee dan ook leuk voor iedereen.

Maak een account aan voor bulk korting

En als je nog vaker wilt genieten van onze grappen en grollen, raden we je aan om een . Met een account heb je niet alleen toegang tot onze voordelige bulk-aanbiedingen, maar kun je ook snel en gemakkelijk sms'jes versturen naar jouw favoriete contacten. En met onze 'sms later versturen' functie kun je zelfs een hele reeks sms'jes instellen om op verschillende momenten te worden verzonden.

Kortom, met onze anonieme sms dienst heb je een heleboel mogelijkheden om vrienden en familie te verrassen met grappige en unieke berichtjes. We zijn er trots op dat we een veilige en betrouwbare dienst kunnen bieden, waarbij jouw privacy altijd voorop staat. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een account aan en begin met het verzenden van vele fop sms berichten.

Overweeg om een account aan te maken als je van plan bent om regelmatig gebruik te maken van onze anonieme sms-dienst. Met een account kun je profiteren van bulk kortingen en snel en gemakkelijk prive sms'jes versturen naar jouw favoriete contacten.

Bekijk de prive sms'jes per categorie

BestellingDiversenBedrijfVerwarringBrutaal

Wat smsjes in de categorie bestelling

Pakket aangetekend ontvangen

Bedankt voor uw bestelling. Deze wordt vandaag verwerkt en verder afgehandeld. U zult binnen 48 uur uw pakket aangetekend ontvangen (legitimatie verplicht).

Bedrag wordt afgeschreven

Bedankt voor uw bestelling. U zult uw bestelling binnen 2 dagen ontvangen en het bedrag van € 725,95 zal binnen 4 dagen worden afgeschreven van uw rekening.

Online bestelling (CD code)

Bedankt voor uw online bestelling. Uw CD code wordt opgestuurd en het bedrag van € 59,99 is afgeschreven van uw rekeningnummer.

Bestelling is geannuleerd

Het spijt ons u te moeten mededelen dat uw bestelling door een onbekende reden is geannuleerd. U dient contact op te nemen met het lokale postkantoor.

Graag bestelling (DJ set) ophalen

Uw bestelling (DJ set) is ontvangen bij het postkantoor bij u in de buurt. Graag binnen 3 dagen ophalen. Totale kosten zijn € 599,- (Legitimatie verplicht)

Bevestiging van bestelling

Hierbij een bevestiging van uw bestelling. 1 broodje zalm, 2 broodjes tonijnsalade, 2 broodjes met ham + 5 keer Cola light. U ontvangt het binnen 30 minuten.

Bevestiging van bestelling (overmorgen)

Hierbij een bevestiging van uw bestelling. Totale kosten € 290,-. Uw bestelling wordt discreet verstuurd met de post. U kunt overmorgen uw pakket verwachten.

Afleveren is niet goed gegaan

De lading die je vanmiddag heb afgeleverd is niet goed gegaan. Je moet terug om het te halen en dan moet u met dat pakket naar het kantoor komen.

Seksshop bestelling verkeerd bezorgd

Uw bestelling van de seksshop is tot onze spijt verkeerd bezorgd. U kunt het pakketje afhalen bij uw buren. Onze excuses hiervoor.