Verzend de grappigste sms grappen online

Wil je iemand flink in de maling nemen met een sms grap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze sms service kan je tot wel 8 grappige sms'jes tegelijk versturen, inclusief de mogelijkheid om je eigen afzender te kiezen. En het beste: je blijft volledig anoniem en kan vrijuit sms grappen sturen dankzij ons veilige en betrouwbare systeem. De eerste grap kost slechts € 1,00 en elke extra grap € 0,50. Overweeg ook om een aan te maken voor mega-kortingen met meerdere sms grappen.

0/1280 tekens
We gebruiken je gegevens alleen om de SMS te verzenden, deze worden daarna direct vernietigd. Zo kunnen we jouw anonimiteit waarborgen.
23:47
68%
Anoniem
Hoi! Dit is een fop sms die komt van een geheime afzender.

Volledig anoniem

Sms status check

Beveiligde betaling

Een aantal voorbeeld sms grapjes

RekeningenBrutaalDiversenWaarschuwingLullig

Wat smsjes in de categorie rekeningen

Groot bedrag gedoneerd

Meneer, er is gister een behoorlijk groot bedrag van uw rekening gedoneerd aan ons. Wij willen u hartelijk bedanken voor deze zeer gulle gift.

Producten nog niet betaald

Uit onze administratie blijkt dat u de geleverde producten nog niet heeft betaald. Om aanmaningen te voorkomen vragen wij u dit alsnog te doen.

Maximaal tegoed is bereikt

Wij moeten u mededelen dat u het maximale tegoed heeft bereikt. Het bedrag van € 1200,- wordt van uw rekening afgeschreven en uw nummer word geblokkeerd.

Energiemaatschappij eindafrekening

Dit jaar houden we bij onze energiemaatschappij twee keer per jaar een eindafrekening. Uw half jaar rekening valt van de week bij u in de brievenbus.

Hoog bedrag afgeschreven

Afgelopen dagen is er een extreem hoog bedrag van uw rekening afgeschreven. Neemt u a.u.b. zo snel mogelijk contact op met Bureau krediet bewaking

Belbundel is verlopen

Uw belbundel is al 4 dagen verlopen. De overige kosten voor het bellen en sms'en zijn momenteel € 123,46. Deze kosten zijn exclusief BTW (19%)

Gemeentebelastingen zijn verhoogd

De gemeentebelastingen zijn weer verhoogd. U moet met teruglopende kracht € 216,60 betalen. Neem contact op met uw lokale gemeente.

Krijg nog 3 ruggen

Hey gozer, ik krijg nog steeds dat geld van je. Ik kom de 3 ruggen vandaag ophalen, dus ik hoop voor jouw gezondheid dat je het hebt liggen voor me!

Rekening van 48 kuub zand

De rekening van de 48 kuub zand word vandaag naar u toegestuurd. Wij vragen u vriendelijk het bedrag van € 2675,55 binnen 14 dagen over te maken.