Verstuur een nep sms en fop iedereen

Wil je iemand voor de gek houden of gewoon een nep sms sturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via onze website stuur je al voor € 1,00 een anonieme nep sms En voor maar € 0,50 extra kan je nog meer nep berichten versturen. Elke nep sms bevat 160 tekens en je kan tot wel 8 sms'jes tegelijk versturen. Elke nep sms wordt volledig anoniem verzonden en onze sms dienst is geen abonnement, maar een eenmalige dienst. Maak gebruik van onze sms dienst en verstuur nu een hilarisch neppe sms naar je vrienden, familie of die ene irritante collega die je maar niet met rust laat.

0/1280 tekens
We gebruiken je gegevens alleen om de SMS te verzenden, deze worden daarna direct vernietigd. Zo kunnen we jouw anonimiteit waarborgen.
20:55
68%
Anoniem
Hoi! Dit is een fop sms die komt van een geheime afzender.

Volledig anoniem

Sms status check

Beveiligde betaling

Alvast een paar nep sms'jes om mee te beginnen

WaarschuwingVerwarringLulligDiversenSchool

Wat smsjes in de categorie waarschuwing

Ernstige luchtverontreiniging

Momenteel is er bericht van ernstige luchtverontreiniging in deze buurt. Sluit dus alle ramen en duren en wacht op meer informatie op uw Radio of TV.

Grootschalige verstoppingen riool

Vanwege grootschalige verstoppingen in het riool raden we u aan het toilet vandaag niet te gebruiken. Doet u dit toch wel, dan is dit voor uw eigen risico!

Netwerk is overbelast

Ons netwerk is overbelast. U wordt vriendelijk verzocht uw telefoon uit te schakelen voor de komende 3 uren. Alvast bedankt voor uw medewerking.

U kan uw fiets komen ophalen

Uw fiets is gevonden. U kan deze komen ophalen op het politie bureau. Neem uw ID kaart mee voor bevestiging van de eigenaar.

Afgeraden honden uit te laten

Vanwege de storm buiten wordt het afgeraden honden onder de 4KG uit te laten. Deze kunnen namelijk meegenomen worden door de harde wind.

Software error {24234HG}

Software error {24234HG} - Zet uw telefoon 24 uur offline om netwerk crash te voorkomen.

Nummer onverwacht gewijzigd

Vanwege een storing in ons netwerk is uw telefoon nummer onverwacht gewijzigd. Uw nieuwe mobiele nummer is (nummer). We kunnen dit ook niet meer veranderen.

Uitbetalingen een week vertraagd

Vanwege een computerfout bij de administratie zullen de uitbetalingen minimaal een week (maximaal 3 weken) vertraagd worden. Onze excuses.

Wat schade opgelopen met auto

Hey hey. Ik heb wat schade opgelopen met de auto, dus ik kom wat later thuis. Volgens de politie heb ik ook te veel gedronken, dus die hebben nog wat vragen.